Edellisen kirjoitukseni jälkeen sain useita kysymyksiä siitä, että miksi suosittelen juuri cheap-vaping.com sähkötupakka kauppaa. No osittainhan tämä on tietenkin maku kysymys, josta ei voi kiistellä. Kuitenkin arvostan HYVÄÄ ASIAKASPALVELUA ja nopeahkoja toimitusaikoja.

Cheap-Vaping auttoi myös isääni sähköpostitse, vaikkei hän osaa sanaakaan englantia. Ilmeisesti heillä työskentelee joku suomenkielen kääntäjä, joka vastaa myös hieman vajavaisella, mutta täysin ymmärrettävällä suomenkielellä.

Myös tavaran laatu on cheap-vapingilla huippuluokkaa, viimeisimpänä ostoksenani tilasin heiltä eGo-C sähkötupakan, joka on ollut kyllä todella hyvä. Eräs ystäväni tilasi vastaavan kapistuksen ruotsalaisesta nettikaupasta ja joutui pettymään karvaasti sen atomisaattoreihin.

Varmasti muitakin hyviä kauppoja alalta löytyy, olen vain itse ollut todella tyytyväinen ja hinnat on todella halvat, niin miksipä vaihtamaan, vaikka jonnekkin jonku tarjouskoodin joskus saisinkin. Noissa tarjouskoodi paikoissa menee kuitenkin se alennuksen osuus suoraan postikuluihin, jotka cheap-vaping.com antaa ilmaiseksi.

Mainokset